Nyheder fra

Dansk Vækstkapital

DANSK VÆKSTKAPITAL II INVESTERER I MAJ INVEST EQUITY 5

26/10 2016

Dansk Vækstkapital II er blandt investorerne i den netop etablerede fond, Maj Invest Equity 5. Investeringen er den første, der offentliggøres fra Dansk Vækstkapital II, som blev etableret i 2015.

Maj Invest Equity har netop etableret sin femte fond, der ved first closing har opnået tilsagn for 1,6 mia. kr.

Blandt investorerne er Dansk Vækstkapital II, der dermed offentliggør sin første fondsinvestering. Derudover er bl.a. Tryghedsgruppen og PKA investorer i den nye fond, der desuden forventer en second closing senere på året med deltagelse af en række internationale investorer.

Ulrik Spork, bestyrelsesformand i Dansk Vækstkapital II, fremhæver, at Maj Invest Equity 5 med sit investeringsfokus på små og mellemstore virksomheder passer godt til målsætningerne hos Dansk Vækstkapital II.

”Som buyout-fond med fokus på de små og mellemstore virksomheder er Maj Invest Equity placeret i netop det segment, hvor vi gerne vil fokusere en væsentlig del af aktiviteterne i Dansk Vækstkapital II. Derudover er der tale om et etableret team, som har vist gode, foreløbige resultater i deres fond 4, og som nu fortsætter med fond 5, ” siger Ulrik Spork.

Læs hele pressemeddelelsen.

Om Maj Invest Equity 5
Maj Invest Equity 5 investerer i mindre og mellemstore danske virksomheder i vækst og med udviklingspotentiale. Fokus er på værdiskabelse i virksomheder med en omsætning på mellem 200 mio. kr. og 1.000 mio. kr. Maj Invest Equity er del af Maj Invest-koncernen.
Læs mere på www.majinvest.com.

Dansk Vækstkapital II har afgivet tilsagn på 175 mio. kr. til Maj Invest 5.