MOFIBO

Tusindvis af bøger direkte på smartphone og tablet

Mofibo er bøgernes svar på streamingtjenester som Netflix og Spotify. Her får abonnenter adgang til tusindvis af danske og engelske titler direkte på deres smartphone eller tablet. Mofibo har sat sig solidt på det danske e-bogsmarked og er klar til introduktion på nye markeder.

Serieiværksætter Morten Strunge spottede et hul i markedet for onlineudbud af underholdning.

”Det undrede mig, at ingen udbød ubegrænset onlineadgang til bøger, når streamingtjenester med anden underholdning som musik, film og serier er så populære. Det viste sig, at der lå et kæmpe markedspotentiale, og både forlag og kunder tog hurtigt Mofibo til sig,” siger grundlægger og CEO i Mofibo, Morten Strunge.

TUSINDVIS AF BØGER MED I LOMMEN
Morten Strunge vil med e-bogstjenesten Mofibo gøre det nemmere for læselystne sjæle at dykke ned i bøgerne hvor som helst og når som helst.

”For 99 kr. om måneden får vores abonnenter fri adgang til 15.000 danske og 10.000 engelske titler direkte på deres tablet eller smartphone. Vores udvalg favner bredt, og vi har altid 60 til 70 pct. af den aktuelle bestsellerliste,” forklarer Morten Strunge.

FRA IDÉ TIL MARKEDSLEDER PÅ REKORDTID
Der gik bare fem måneder, fra Morten Strunge havde søsat sin idé om den nye e-bogstjeneste, til Mofibo blev lanceret i Danmark og satte sig på stort set hele e-bogsmarkedet.

”Med kapitalen fra venturefondene færdiggjorde vi den digitale platform og lancerede nationale tv-kampagner. Og så gik det stærkt. Vi har i dag en markedsandel på 70 pct., og over 1 mio. sider bliver dagligt læst på Mofibo,” fortæller Morten Strunge og tilføjer, at Mofibo nu – med et fast tag i det danske marked – er klar til at tænke mere internationalt.

”Mofibo er allerede introduceret i Sverige, og vi har netop indgået en aftale med et af verdens fire største engelsksprogede forlag. Planen er at blive ved med at udvide og internationalisere,” siger Morten Strunge.

FAKTA OM DANSK VÆKSTKAPITAL I

FONDSMIDLER

4,1 mia.

FONDE I PORTEFØLJEN

16