Nyheder fra

Dansk Vækstkapital

GRO FUND II ANNONCERER FIRST CLOSING OG FØRSTE INVESTERING

12/11 2018

Dansk Vækstkapital II er blandt investorerne i GRO Capital II, der ved first closing har en fondsstørrelse på 180 mio. euro. Med etableringen af sin anden fond fortsætter danske GRO Capital sit fokus på at accelerere væksten i B2B-softwarevirksomheder med fokus på Nordeuropa, og den første investering er foretaget i danske Omada.

Investorkredsen omkring GRO Capitals anden fond består af en række institutionelle investorer og tværgående organisationer, herunder Danica Pension, Sampension, Dansk Vækstkapital II og Argentum. Derudover har fonden finansiel opbakning fra den Europæiske Investeringsfond, EIF.

GRO Fund II vil investerer i veletablerede, markedsledende virksomheder, typisk med en omsætning i størrelsesordenen 10-100 mio. euro og fortsætter dermed investeringsstrategien fra Gro Capitals første fond.

Første investering i danske Omada
GRO Fund II, der forventer final closing i Q1 2019, har desuden netop annonceret sin første investering. Første virksomhed i porteføljen er softwareselskabet Omada, der er verdensledende inden for løsninger til identitetsstyring og –administration. Investeringen er foretaget sammen med CVC Partners’ Growth Fund.

Læs hele pressemeddelelsen på GRO Capitals hjemmeside