Nyheder fra

Dansk Vækstkapital

CAPIDEA INVESTERER I ACLASS A/S

06/05 2014

Capidea, Kurt Kvorning og ledelsen erhverver Aclass A/S

Den danske kapitalfond, Capidea har sammen med Kurt Kvorning og ledelsen erhvervet Aclass A/S (”Aclass”) den 5. maj 2014. Sælgerne er de oprindelige stiftere og en gruppe finansielle investorer. Kurt Kvorning bliver ny bestyrelsesformand i Aclass. Kurt Kvorning har betydelig erfaring fra rejsebranchen, hvor han bl.a. er tidligere ejer af Marco Polo og Hannibal Travel Group. Claus Palmgren Jessen forsætter som administrerende direktør og aktionær i selskabet.

Om Aclass

Aclass er en internetbaseret rejseaktør, som sælger individuelle oplevelsesrejser i turistklassesegmentet. Virksomheden sælger rejser til utraditionelle destinationer under de tre brands Afrika Safari, Lama Tours og Asia Tours. Aclass er godt positioneret i et marked i vækst.

Virksomheden blev grundlagt i 2006 og har siden etableringen realiseret en betydelig vækst i omsætning såvel som indtjening. Aclass har hovedkontor i Hasselager ved Aarhus og beskæftiger i alt 22 personer.

Om Capidea

Capidea er en dansk kapitalfond, der foretager langsigtede investeringer i konkurrencedygtige mindre og mellemstore danske virksomheder med potentiale for vækst. Capidea blev etableret i november 2006 og har kapitaltilsagn for i alt DKK 1,5 mia fordelt på to fonde.

Ud over institutionelle investorer omfatter investorkredsen en række veldrevne virksomheder og dygtige erhvervsledere, som indgår aktivt i Capideas netværk.

Capidea investerer i virksomheder inden for industri, handel, distribution og service. Capidea har foretaget investeringer i 12 virksomheder med en samlet omsætning på ca. DKK 4,0 mia.

Læs mere om Capidea på www.capidea.dk

Kontaktpersoner

Claus Palmgren Jessen, CEO, Aclass A/S
Mail: claus@afrika-safari.dk, Telefon: +45 29 91 03 73

Kurt Kvorning, Bestyrelsesformand, Aclass A/S
Mail: kvorning@post6.tele.dk, Telefon: +45 40 20 22 23

Martin Jørgensen, Associate Partner, Capidea Management ApS
Mail: mj@capidea.dk, Telefon: +45 29 21 03 05