Nyheder fra

Dansk Vækstkapital

FALCON SOCIAL MODTAGER 45 MIO. KR. I VENTUREKAPITAL

20/08 2013

Falcon Social har modtaget 45 millioner kroner i venturekapital. Investeringen kommer primært fra Target Partners i München, men danske NorthCap Partners, som investerede i Falcon Social i 2012, har også bidraget. Falcon Social, som nu har over 50 medarbejdere i hovedkvarteret i København, vil fortsætte udviklingen af selskabets platform  til Social Media Marketing og sætte fuld fart på internationalt salg og marketing.

Investeringen kommer efter et succesrigt år, hvor Falcon Social har leveret stor vækst, tredoblet antallet af medarbejdere og fået markante kunder som Swarowski, Orangina Schweppes, Stena Line, Deutsche Telekom AG, Warner Music, Conde Nast og First Hotel Group – blandt mange andre.

Mange interesserede investorer
Kurt Müller, partner hos Target Partners, München, siger: “Vi har holdt øje med selskaber indenfor Social Media Management i et stykke tid, og vi mener, at Falcon Socials team har den rigtige vision og udviser det lederskab, der skal til, for at vinde i det gryende marked for platforme til Social Media Management. Flere end 70 nye kunder i første halvår af 2013 viser, at Falcons salgsmodel er skalerbar.”

Ulrik Bo Larsen, CEO og stifter af Falcon Social, siger: “Vi er stolte af at Target Partners investerer i Falcon Social. Vi så mange interesserede investorer i denne runde, og det styrker vores tro på, at vi tilbyder noget virkelig innovativt og har en komplet vision indenfor denne nye kategori af virksomhedssoftware. Vi vil snart lancere flere banebrydende nyskabelser på vores platform, og vi glæder os til at kunne accellerere vores internationale ekspansion med den nye investering.”

Red Herring og European Venture Contest
Falcon Social vandt “Red Herring”-prisen  i april 2013 og blev stemt ind i top fire ved “European Venture Contest” i Berlin i 2012. Det var anerkendelse til en gennemprøvet forretningsmodel og evnen til at lande højt profilerede, internationale kunder i direkte konkurrence med andre leverandører.

Falcon Social vinder, fordi design og brugervenlighed er i top samtidig med, at Falcon leverer kvalificeret support og rådgivning til store marketingteams på tværs af landegrænser.

Nyskabelser  som “Real Time Content Previewing” og “Reach Tracking” gør det muligt for marketings-afdelingen at se præcis, hvordan  indhold kommer til at se ud, før de poster det på sociale medier. Derefter kan de følge i realtid, hvordan forbrugerne ser, deler og kommenterer indholdet. Med “Collaborative Calendar” kan virksomhederne poste indhold automatisk på sociale medier på forud fastsatte tidspunkter.  “Real Time Content Reach Performance” viser, hvor mange brugere, der har set en post hver time.

Falcon Social
COMPLETE SOCIAL MEDIA MANAGEMENT, FOR TEAMS AND  ENTERPRISES
Falcon Social leverer en Software as a Service-platform, hvor marketingafdelinger kan skabe,lancere og måle på kampagner på sociale medier – i realtid og på tværs af en række platforme som Facebook, Twitter, Google+, YouTube, Instagram og online reklamenetværk. Falcon Social gør det muligt at arbejde på tværs af marketingteams i hovedkvarteret eller lokalt, med forhandlere og reklamebureauer, så forbrugerne oplever et konsistent brand på de forskellige sociale medier. www.falconsocial.com

Ulrik  Bo Larsen, CEO & Founder ulrik@falconsocial.com
+45 29 36 75 60

Ronja Gustavsson, Head of Marketing and Communication ronja@falconsocial.com
+45 53 52 55 42

Target Partners
Med 225 millioner EURO under forvaltning er Target Partners en førende early-stage venturefond i Tyskland. Target Partners investerer i virksomheder i de tidlige stadier og tilbyder kapital i ekspansionsfasen. Med mange års erfaring som virksomhedsledere, entrepreneurs og investorer kan Target Partners team hjælpe vækstvirksomheder til at udvikle og markedsføre deres produkter og services, opbygge organisationen, rejse kapital og børsnotere virksomheder i Europa og USA. www.targetpartners.de

Target  Partners Sprachperlen GmbH PR-Bureau
Stefan  Zacher, e-Mail: stefan.zacher@sprachperlen.de
+49 89 411 53 199

Northcap Partners
Det danske venturekapital selskab, Northcap Partners er grundlagt i 1999, og har en samlet investeringsportefølje på over 40 nord-europæiske og amerikanske IT-startups.

Teamet består af erfarne entreprenører og erhvervsledere, der er særdeles aktivt involverede i at vækste porteføljevirksomhederne.

Northcap har et særligt fokus på virksomheder indenfor Cloud Computing (SaaS), e-commerce og mobility løsninger. www.northcappartners.com

Thomas Weilby Knudsen, General Partner, twk@northcappartners.com
NorthCap Partners
+45 24 61 45 75