Nyheder fra

Dansk Vækstkapital

NORTHCAP PARTNERS INVESTERER I INSURANCE BUSINESS APPS

18/06 2013

Dansk opstartsvirksomhed lander global forsikringsgigant som kunde og modtager venturemillioner til internationalisering

Den danske opstartsvirksomhed, Insurance Business Applications (IBA) har netop landet et af verdens største forsikringsselskaber som kunde, og samtidig sikret sig et tocifret millionbeløb til fortsat global ekspansion.

Selskabet, som kun er knap to år gammelt, har allerede sikret sig en række danske og internationale forsikringskunder, og har nu netop landet en af verdens absolut største forsikringsselskaber som kunde.

Selskabets produkter tager udgangspunkt i, at markedet for salg af forsikringer er under kraftig omstilling. På den ene side, bliver distributionen mere kompleks, flerstrenget og dynamisk, hvilket skaber behov for en ny kategori af software til håndtering af nye agenturer, aftalestrukturer m.m. og på den anden side stilles der løbende krav om dokumentation og compliance.

Det er præcis disse problemstillinger, IBA nu hjælper nogle af verdens største
forsikringsselskaber med at løse.

”Vores kunder oplever, at det er afgørende for dem, hurtigt og omkostningseffektivt, at kunne oprette nye specialprodukter til nye disktributionskanaler, ligesom de har brug for at kunne automatisere hele underwriting processen, og dermed øge konkurrenceevnen. Vi samarbejder også med leverandører af kernesystemerne til forsikringsbranchen og kan fungerer i harmoni med de fleste øvrige leverandører”, udtaler medstifter og adm. direktør Anders Engdal.

Samtidig har IBA med henblik på yderligere internationalisering og vækst, netop tiltrukket
venturemillioner fra ventureselskabet Northcap Partners.

”Northcap Partners har mange års erfaring med at skalere softwareforretninger internationalt. Vi valgte at få Northcap Partners ind som investor, da det er de operationelle kompetencer til såvel opbygning af en skalerbar softwarevirksomhed såvel som en hurtig internationalisering, der er brug for. At vi er placeret kun få minutter fra hinanden giver en meget dynamisk sparring i dagligdagen”, siger Anders Engdal.

Yderligere oplysninger omkring IBA kan findes på www.ibapps.dk

Medie kontakt
Co-­founder & CEO Anders Engdal, ApS M: +45 21 19 20 87 E: anders.engdal@ibapps.dk