Nyheder fra

Dansk Vækstkapital

DANSK FACEBOOK-PARTNER MODTAGER VENTUREMILLIONER TIL GLOBAL UDRULNING

29/06 2012

Den danske opstartsvirksomhed Falcon Social, som i april måned modtog hæder fra it-giganten Facebook, har netop sikret sig millioner til global udrulning. Selskabet, som kun er et år gammelt, har allerede sikret sig en række udmærkelser fra selveste Facebook for dets forståelse og viden om avanceret brug og integration med den sociale mediegigant. En udmærkelse på et niveau som globalt set kun er ti andre Facebook-partnere forundt, da det nye partnerprogram blev annonceret på Facebooks globale Partner Summit i Silicon Valley i april måned.

På trods af sin unge alder har Falcon Social allerede tiltrukket globale kunder som Pandora, Georg Jensen, IKEA og Colgate. Falcon Social har udviklet en IT-platform, som hjælper kunderne med at håndtere deres tilstedeværelse på sociale medier som Facebook, Twitter, Youtube m.m.

Med henblik på en internationalisering af selskabet har Falcon Social netop tiltrukket venturemillioner fra ventureselskabet NorthCap Partners.

”NorthCap Partners har mange års erfaring med at skalere internetrelaterede forretninger internationalt. Vi har set stor investorinteresse, men valgte at få NorthCap Partners ind som investor, da det er de operationelle kompetencer til såvel opbygning af et skalerbart forretningssystem såvel som en hurtig internationalisering, der er brug for. At vi er placeret kun få minutter fra hinanden giver også en meget dynamisk sparring i dagligdagen”, siger Ulrik Bo Larsen, adm. direktør for Falcon Social.

”Markedet for virksomhedskommunikation via sociale medier er stadig kun i sin spæde vorden i Europa, og vi er overbeviste om, at vi kommer til at se samme mønster som i USA, hvor de største virksomheder i første omgang benytter sig af mulighederne, og det over det sidste år hurtigt har bevæget sig ned til de mellemstore virksomheder. Vi forventer, at vi med vores platform rammer et marked, som i kraft af virksomhedernes stigende brug af sociale medier samt stigningen i antallet af sociale mediekanaler vil vokse ganske dramatisk over de næste år”, siger Ulrik Bo Larsen, co-founder og adm. direktør, Falcon Social.

Mediekontakt
Founder og CEO Ulrik Bo Larsen, Falcon Social ApS
M: +45 29 36 75 60
E: ulrik@falconsocial.com