Nyheder fra

Dansk Vækstkapital

ERHVERVSINVEST ERHVERVER LOGOPAINT I PARTNERSKAB MED LEDELSEN

22/01 2015

LogoPaint er en global ledende leverandør af 3D CamCarpets (3D skiltning) til sportsbegivenheder og er bl.a., udover den hjemlige superliga, også leverandør til alle kampe i den tyske bundesliga.

Virksomheden, som er beliggende i Vejle, blev grundlagt i 1998. Kurt Henning, CEO og Christian Søndergaard, COO fortsætter som daglig ledelse og medaktionærer i LogoPaint.

3D CamCarpets er et printet tæppe, en folie eller malet direkte på græsset, hvor logoet fremstår i 3D når det vises på TV. Dette giver mulighed for placering af logoer på eller meget tæt ved banen, hvor almindelige bannere og skiltning ikke er mulig. Disse placeringer har stor værdi for såvel sponsorer som sportsklubber.

LogoPaint er globalt anerkendt for et meget højt kvalitets- og serviceniveau, hvilket er yderst vigtigt, da skaden ved et fejlbehæftet eller for sent leveret skilt til en TV transmitteret kamp i sagens natur er umulig at udbedre.

Kurt Henning, der ser frem til partnerskabet med Erhvervsinvest, udtaler:

”Vi ser frem til at fortsætte udviklingen af LogoPaint og fokusere på de spændende muligheder, der er i markedet. Vi har flere produktlanceringer på vej og vil også satse yderligere på det nordamerikanske marked. Erhvervsinvest er en ejer, der har adgang til både kapital og kompetencer og kan være med til at udnytte de mange muligheder sammen med ledelsen og medarbejdere.”

Direktør og Managing Partner i Erhvervsinvest Thomas Marstrand, udtaler:

”LogoPaint er en god og veldreven virksomhed og klar markedsleder i sin niche. Virksomheden står overfor flere meget interessante muligheder på produkt- og markedssiden. Yderligere tilkøb kan også blive aktuelt, og vi ser frem til at bidrage til og accelerere virksomhedens udvikling ud fra det stærke fundament, som er dygtigt skabt af selskabets ledelse og medarbejdere.”

LogoPaint forventer såvel stigende aktivitet som indtjening for regnskabsåret 2014/15.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

Kurt Henning, Adm. Dir., Logopaint
Telefon: 76 40 13 00
Om Logopaint – se i øvrigt: www.logopaint.com

Thomas Marstrand, Managing Partner og direktør, Erhvervsinvest
Telefon: 70 20 32 95 eller 21 65 93 26
Om Erhvervsinvest – se i øvrigt: www.erhvervsinvest.dk


Dansk Vækstkapital har afgivet et investeringstilsagn på DKK 300 mio. til Erhvervsinvest III.