Nyheder fra

Dansk Vækstkapital

ERHVERVSINVEST III INVESTERER I GERTSEN & OLUFSEN A/S

04/04 2014

Erhvervsinvest erhverver i partnerskab med direktør Bo Kristensen, Gertsen & Olufsen – førende maritim virksomhed

Virksomheden, som er beliggende i Hørsholm, blev grundlagt i 1945. Bo Kristensen, der blev ansat som adm. direktør i 1993, fortsætter som aktivt bestyrelsesmedlem og medaktionær i Gertsen & Olufsen.

Forretning består af hhv. egne produkter og agenturprodukter. Segmentet egne produkter inkluderer primært vibrationskompensatorer og biologiske vandrensningsanlæg.

Vibrationskompensatorer installeres på større skibe (olie tankskibe, containerskibe, tørlastskibe og LNG tankskibe) til reducering af uønskede vibrationer forårsaget af motoren. Produkterne sælges globalt til redere, skibsbyggere og motorlicensbyggere.

Bioreaktorer renser spildevand fra køkken, bad og toilet ombord på skibe og boreplatforme. Produktet bruges blandt andet også på afsidesliggende forskningsstationer.

Endvidere har Gertsen & Olufsen et omfattende agenturprogram, der primært sælges i Danmark. Sortimentet inkluderer produkter inden for segmenterne Marine, Skibe & Offshore, Industri og Jernbane.

Bo Kristensen, der ser frem til partnerskabet med Erhvervsinvest udtaler:

”Det har været vigtigt for mig at finde en ny partner, som vil være med til at investere i og udvikle virksomheden. Erhvervsinvest er en ejer, der har adgang til både kapital og kompetencer og kan være med til at udnytte de mange muligheder der er i markedet, sammen med ledelsen og de kompetente medarbejdere.”

Direktør og Managing Partner i Erhvervsinvest Thomas Marstrand, udtaler:

”Gertsen & Olufsen er en god og veldreven virksomhed, med et stærkt brand og produkter af høj kvalitet. Virksomheden er godt positioneret til at udnytte den underliggende vækst i markedet, og vi ser frem til at bidrage og accelerere virksomhedens fortsatte udvikling ud fra det stærke fundament, som er skabt af de tidligere ejere og selskabets dygtige ledelse og medarbejdere.”

Gertsen & Olufsen har en god ordrebeholdning og pipeline og forventer en stigende aktivitet og indtjening for regnskabsåret 2014/15.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

Bestyrelsesmedlem Bo Kristensen, Gertsen & Olufsen
Telefon: 51 58 55 52

Thomas Marstrand, Managing Partner og direktør, Erhvervsinvest
Telefon: 70 20 32 95 eller 21 65 93 26

Om Gertsen & Olufsen – se i øvrigt: www.g-o.dk

Om Erhvervsinvest – se i øvrigt: www.erhvervsinvest.dk

Erhvervsinvest investerer  i  mindre  og  mellemstore  danske  virksomheder  i  forbindelse  med generations- og ejerskifter.

Investorerne i Erhvervsinvest er blandt andet: Nykredit, AP Pension, Fagbevægelsens Erhvervsinvestering, Spar Nord Bank, PFA, CW Obel og Dansk Vækstkapital.