Nyheder fra

Dansk Vækstkapital

NORTHCAP PARTNERS INVESTERER I NORDIC CONSUMER PORTALS

18/09 2013

Find den bedste pris på bilforsikring

Selskabet Nordic Consumer Portals har lanceret tjenesten Comparo, som indhenter priser på bilforsikring fra mere end 20 forskellige forsikringsselskaber på under ét minut. Tjenesten sikrer at forbrugerne får de bedste priser på deres bilforsikring. Selskabet har for nylig modtaget en tocifret millioninvestering med venture selskabet Northcap som hovedinvestor.

Ventureselskabet Northcap har annonceret sin 5. ny-investering indenfor de sidste 4 måneder. Det er selskabet Nordic Consumer Portals A/S, som har modtaget en to-cifret millioninvestering fra Northcap, stifterne af selskabet, en privatinvestor og lånekapital fra Vækstfonden

Nordic Consumer Portals har under navnet Comparo lanceret en portal for bilforsikringer, hvor brugerne kan indhente priser og vilkår på bilforsikringer fra over 20 forskellige selskaber på under et minut.

”Forbrugerne har svært ved at skabe det nødvendige overblik over priser og vilkår, når det gælder forsikringer. Det problem løser vi nu. I første omgang for bilforsikringer og sidenhen også for andre forsikringstyper. Det er en fordel for forbrugerne, og for de forsikringsselskaber, som ønsker at konkurrere på pris og kvalitet”, udtaler Lars Lund-Nielsen, adm. dir. i Nordic Consumer Portals.

”Vi har tidligere investeret i Lars og teamet bag Nordic Consumer Portals, som skabte nordens førende online markedsanalysefirma Zapera. Vi har stor tiltro til, at vi sammen kan skabe endnu en succes indenfor online verdenen” udtaler Jacob Bratting Pedersen, Partner i Northcap og fortsætter ”portaler for forsikringssammenligning har for længst bevist deres fordele for forbrugerne og de konkurrencedygtige forsikringsselskaber på en række store markeder som eksempelvis det engelske. Det er på tide, at der skabes en seriøs spiller på nordisk plan.”

Comparo bilforsikringssammenligningsportalen kan testes på www.comparo.dk ved at give et minimum af input.

Om Nordic Consumer Portals A/S:
Nordic Consumer Portals driver under navnet Comparo en portal for sammenligning af priser på bilforsikring. Selskabets medstifter og administrerende direktør er Lars Lund-Nielsen, der tidligere stiftede nordens førende online markedsanalysefirma Zapera, som succesfuldt blev solgt til engelske YouGov i 2007. Bestyrelsen i Nordic Consumer Portals består af formand Jens Wittrup Willumsen, der tidligere var formand for online flypris sammenligningsportalen Momondo, Louise Holck, der tidligere var direktør for Forbrugerstyrelsen, Jens Stener, der tidligere var koncerndirektør i Tryg, samt Jacob Bratting Pedersen, Partner i venture kapital selskabet Northcap.

Yderligere oplysninger omkring Nordic Consumer Portals og Comparo kan findes påwww.nocopo.com og www.comparo.dk.

Om Northcap:
Northcap er et dansk baseret venture kapital selskab, der i juni 2012 rejste sin tredje investeringsfond på samlet kr. 525 millioner med fokus på investeringer i IT-fokuserede selskaber. Northcaps team har stor erfaring med opbygning, udvikling og internationalisering af IT-selskaber. Selskabet har indtil nu investeret i 8 selskaber fra dets tredje fond.

Yderligere oplysninger omkring Northcap kan findes på www.northcap.vc

Kontakt:
Nordic Consumer Portals A/S
Lars Lund-Nielsen, adm. direktør
M: +45 4080 8040
E: lars.lund-nielsen@nocopo.com

Northcap
Jacob Bratting Pedersen, Partner
M:+45 4013 9244
E: jbp@northcap.vc