Nyheder fra

Dansk Vækstkapital

MAJ INVEST EQUITY 4 K/S INVESTERER I STICKS’N’SUSHI

30/05 2013

Maj Invest Equity og Sticks’n’Sushi indgår partnerskab

For at accelerere ekspansionen i udlandet har Sticks’n’Sushi besluttet at udvide ejerkredsen og indgår partnerskab med Maj Invest Equity, som herefter bliver medejer af selskabet (med 49 pct. af aktierne). Hovedaktionærerne er dermed fortsat stifterne af Sticks’n’Sushi, Kim Rahbek Hansen og Thor Andersen.

Sticks’n’Sushi tæller i dag ti restauranter i Danmark, en i Wimbledon samt yderligere en under opførelse i Covent Garden i London, og ambitionen er at fortsætte væksten i udlandet med fokus på England og senere Tyskland. Og den opgave kræver en stærkere finansiel base samt strategiske kompetencer, som Maj Invest Equity kan bringe ind i virksomheden.

”Der er så mange spændende muligheder i Europa. Og der har vist sig stor efterspørgsel efter koncepter som vores. Det har vi set i London, hvor vi åbnede den første restaurant for et år siden. Og nu er vi på vej med den næste,” fortæller adm. direktør Kim Rahbek Hansen, Sticks’n’Sushi.

Med Maj Invest Equity får Sticks’n’Sushi en samarbejdspartner, der med et personligt engagement og stærke resultater i ryggen formår at investere og bruge pengene klogt. Derfor er det ifølge Kim Rahbek Hansen også den oplagte partner for en virksomhed, der er vant til at klare sig godt på hjemmebane og nu gerne vil markere sig på den internationale scene.

”Vi synes, vi passer godt sammen med Maj Invest Equity. De har mange gode værdier og et livssyn, som er i tråd med vores, ligesom deres CSR-politik har været en vigtig faktor for os,” siger Kim Rahbek Hansen.

Hos Maj Invest Equity har Managing Partner Erik Holm høje forventninger til samarbejdet med at føre Sticks’n’Sushi konceptet videre ud i Europa.

”Sticks’n’Sushi er en fantastisk virksomhed med et stort potentiale og et virkeligt stærkt kvalitetskoncept. Selskabet bevæger sig nu ud på spændende og krævende rejse, som vi ser meget frem til at være en del af i tæt samarbejde med virksomhedens ledelse,” siger Erik Holm.

Sticks’n’Sushi har siden virksomhedens start for 19 år siden oplevet en næsten vedvarende vækst, der år for år har tiltaget. Fra at være en københavner-virksomhed, er Sticks’n’Sushi nu blevet en international virksomhed, som der bliver lagt mærke til, takket være en stor indsats fra de næsten 600 medarbejdere.

Det britiske eventyr er blevet godt modtaget og næste restaurant i Covent Garden er under planlægning med åbning i efteråret 2013. Sticks’n’Sushi har ambitioner om at åbne flere restauranter i både England og Tyskland, men tager foreløbig et skridt ad gangen.

Kontaktpersoner:
Maj Invest Equity, Erik Holm, Managing Partner, tlf. 40 50 14 14
Sticks’n’Sushi A/S, Kim Rahbek Hansen, Adm. direktør, tlf. 28 12 00 05

Om Maj Invest Equity
Med et samlet kapitaltilsagn på omkring 8,5 mia. kr., mere end 30 porteføljevirksomheder og 20 investeringsmedarbejdere er Maj Invest Equity en ledende private equity aktør i Danmark. Maj Invest Equity har rødder i LD, som i sit mangeårige virke indenfor unoterede aktier har skabt grundstenene til Maj Invest Equity’s strategi, som er fokuseret på virksomhedernes udvikling og ansvarligt ejerskab.

For yderligere information se  www.majinvest.com