Nyheder fra

Dansk Vækstkapital

INDUSTRI UDVIKLING IV K/S: INVESTERING I NORDIC SENSE A/S

16/11 2016

Industri Udvikling har købt 46% af aktierne i Nordic Sense A/S og ejer nu virksomheden sammen med stifteren samt direktøren, som har drevet selskabet siden 2013.

Nordic Sense udvikler og producerer produkter til personlig pleje, skønhed og desinficering mm. i private label for større detailkæder samt B2B- og consumer-virksomheder i især Danmark, Sverige og Norge. Selskabet lægger vægt på allergi- og miljøvenlige mærker og adskiller sig i markedet ved ikke at drive et eget brand, hvilket værdsættes af kunderne.

Med kontor og produktion i Silkeborg driver de i alt 34 medarbejdere forretningen fra udvikling og laboratorie til salg, produktion og logistik. Bygningen med kontor, laboratorie, produktion og lager er væsentligt udbygget og renoveret pr. 1. august 2016, så der er er gode forhold, kapacitet og effektivitet til den planlagte vækst.

Kernemarkedet er Danmark, men væsentlig vækst er opnået i Norge og Sverige, hvor der ligeledes ses stort potentiale.

Den gode produktkvalitet, løbende udvikling og gode kunderelationer bekræftes af den pæne og profitable vækst i de senere år. Ledelsens forventer at kunne styrke væksten yderligere i kommende år.

Baggrunden for transaktionen er et ønske fra stifteren om at delkapitalisere på selskabets resultater, et ønske fra direktøren om at øge sin ejerandel og indflydelse på at indfri selskabets potentiale, samt et fælles ønske om at få en partner med på udvikling af selskabet.

For yderligere spørgsmål kontakt venligst:

Dan Højgaard Jensen,
dhj@industriudvikling.dk
Mobil: 23327650

Dansk Vækstkapital I har afgivet et investeringstilsagn på 190 mio. kr. i Industri Udvikling IV.