Nyheder fra

Dansk Vækstkapital

ERHVERVSINVEST III ERHVERVER PCH ENGINEERING A/S I PARTNERSKAB MED LEDELSEN

04/03 2015

PCH Engineering A/S (PCH) har specialiseret sig i udvikling, produktion og salg af vibrationsmonitorer til roterende maskiner herunder bl.a. vindmøller.

Virksomheden, som er beliggende i Hørsholm, blev grundlagt i 1989 af Carsten Holm, der indtil da havde været ansat hos Brüel & Kjær. I 1999 blev Leif Schaap medejer, direktør og ansvarlig for salg. Begge fortsætter i ejerkredsen og Leif Schaap fortsætter som administrerende direktør.

PCH har alene fokus på vibrationsovervågning og analyse. Dette mangeårige fokus gør, at PCH i dag besidder en unik kompetence på vibrationsområdet og f.eks. var blandt de første til at lave en digital vibrationsmonitor.

PCH er anerkendt for produkter af høj kvalitet og med et højt sikkerheds- og funktionalitetsniveau. Kunderne er store globale blue chip OEM producenter i vindmølle- og maskinindustrien. Mere end 80% af omsætningen er eksport.

Leif Schaap, der ser frem til partnerskabet med Erhvervsinvest, udtaler:

”Jeg ser frem til at fortsætte udviklingen af PCH. Vi forventer at satse på yderligere udvikling af såvel produktprogrammet samt nye markedssegmenter. Vi har en spændende produktlancering på vej, men vil også satse yderligere på udvalgte dele af maskinindustrien. Maskinindustrien har historisk nok ikke fået
det fokus den fortjener. Erhvervsinvest er en ejer, der har adgang til både kapital
og kompetencer og kan være med til at udnytte de mange muligheder sammen med ledelsen og medarbejdere.”

Direktør og Managing Partner i Erhvervsinvest Thomas Marstrand, udtaler:

”PCH er en god og veldreven virksomhed og markedsledende i sin niche. Virksomheden står overfor flere meget interessante muligheder på såvel produkt- som markedssiden. Yderligere tilkøb kan også blive aktuelt, og vi ser frem til at bidrage til og accelerere virksomhedens udvikling ud fra det stærke fundament, som er dygtigt skabt af selskabets ledelse og medarbejdere.”

PCH forventer såvel stigende aktivitet som indtjening for regnskabsåret 2015.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

Leif Schaap, Adm. Dir., PCH Engineering A/S Telefon: 22 12 21 90

Thomas Marstrand, Managing Partner og direktør, Erhvervsinvest
Telefon: 70 20 32 95 eller 21 65 93 26

Om PCH Engineering – se i øvrigt: www.pch-engineering.dk

Om Erhvervsinvest – se i øvrigt: www.erhvervsinvest.dk


Dansk Vækstkapital har afgivet et investeringstilsagn på DKK 300 mio. til Erhvervsinvest III.